Δωρεαν Αποστολή

Όροι Παράδοσης

Οι παραγγελίες σας μπορούν να αποσταλούν με τους εξής τρόπους:

1. Παραλαβή μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών (courier).

2. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας.

1. Παραλαβή μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.

Οι εταιρείες ταχυμεταφοράς (courier) που συνεργαζόμαστε παραδίδουν την παραγγελία σας στην δηλωμένη  διεύθυνση αποστολής. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα  εξόφλησης στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (Αντικαταβολή).

Έξοδα Μεταφοράς

Για παραγγελίες αξίας έως 45€ τα έξοδα μεταφοράς είναι 4,5€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 45€, τότε τα έξοδα μεταφοράς είναι Δωρεάν.

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την Αντικαταβολή, η υπηρεσία χρεώνεται με ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας με το ποσό των 2€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά αποστολή.

Χρόνος Αποστολής και Παράδοσης

Η παραγγελία αποστέλλεται από το Whole Pets World αυθημερόν, εφόσον έχει καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή, εφόσον απαιτείται από τον τρόπο πληρωμής. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται αργότερα από τη 13:00 επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών, για αστικά κέντρα. Για τις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 5 - 7 εργάσιμων ημερών.

Διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών παραδίδουν την παραγγελία σας στην δηλωθείσα από εσάς διεύθυνση.

Εάν απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης, η εταιρεία ταχυμεταφορών θα αφήσει ειδοποιητήριο σημείωμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει, για να κανονιστεί προκειμένου να οριστεί εκ νέου μία επόμενη μέρα και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας. Διαφορετικά, μπορείτε να κανονίσετε να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία εντός 7 ημερών, διαφορετικά το δέμα θα επιστραφεί στο Whole Pets World και η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Έλεγχος συσκευασίας και προϊόντων

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά από το Whole Pets World πριν την αποστολή και συσκευάζονται προσεκτικά.

Όταν παραλάβετε την παραγγελία από τον εκπρόσωπο της εταιρείας courier, να εξετάσετε πριν αποχωρήσει ότι το δέμα δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει φθορές.

Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει αναγκαστικά να ανοίξετε τη συσκευασία και να εξετάσετε τα προϊόντα παρουσία του courier, ώστε να διαπιστώσετε ότι όλα τα προϊόντα είναι σε άψογη κατάσταση. Αν δεν είναι όλα άψογα, δεν πρέπει να αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος αλλά να ειδοποιήσετε άμεσα την εταιρεία μας. Αν δεν προβείτε στον παραπάνω έλεγχο, η Whole Pets World δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν φθορά προϊόντων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους.

 

2. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Whole Pets World, που βρίσκεται στην οδό Ευβοίας 226 στην Πάτρα, χωρίς να χρεωθείτε έξοδα μεταφοράς.

Σε αυτή την περίπτωση, η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

στο ηλεκτρονικό κατάστημα

• μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

• μέσω PayPal.

• με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Μετά την πληρωμή, θα ειδοποιηθείτε από εμάς για την ημέρα που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να διαθέτετε ένα στοιχείο ταυτοποίησης της ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) του προσώπου που θα παραλάβει την παραγγελία καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας που σας έχει σταλεί με επιβεβαιωτικό email.

στο ταμείο του καταστήματος

• με μετρητά

• μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Για εξόφληση στο  ταμείο του καταστήματος, οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τη 13:00 θα είναι έτοιμες προς παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό της παραγγελίας που σας έχει σταλεί με επιβεβαιωτικό email καθώς και το δηλωθέν ονοματεπώνυμο.

Οι ώρες παραλαβής είναι οι εξής:

Δευτέρα – Τετάρτη - Σάββατο : 8:00 – 16:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 8:00 – 21:00

Ο μέγιστος χρόνος παραλαβής των παραγγελιών από το κατάστημα, είναι 6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία διάθεσης προς παραλαβή. Μετά το διάστημα αυτό, η παραγγελία ακυρώνεται.