Δωρεαν Αποστολή

Ποιοί Είμαστε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Whole Pets World είναι μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών για κατοικίδια. Πρωταρχικό μας κίνητρο είναι η αγάπη και η τρυφερότητα προς τα κατοικίδια και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες αντάξιες των μικρών μας φίλων και φυσικά της εμπιστοσύνης που μας έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια εσείς, οι ιδιοκτήτες τους.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση, ξεκινήσαμε το πρωτοποριακό online shop wpw.gr, το οποίο αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο σκοπός του διαδικτυακού μας τόπου είναι η παροχή μεγάλης γκάμας προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η άνετη και εύκολη εξυπηρέτησή σας.

Το online shop μας είναι απλό στη χρήση, άμεσο και διασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια όλων των συναλλαγών.

Στον ιστότοπό μας θα βρείτε όλες τις λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση των κατοικιδίων σας, μια μεγάλη γκάμα σε διατροφικά είδη και αξεσουάρ, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μικρά χαριτωμένα κατοικίδια.

Έχουμε την πεποίθηση ότι η ποιότητα των προϊόντων μας, οι οικονομικές τιμές μας και η άμεση παράδοση στο χώρο σας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.